NOBUTRIES HYDRO-LIPID FORMULA: a tökéletes hatóanyag szállító szerkezet

a módszer lelke a NOBUTRIES Aktivátor

Egyedülálló módszer a sejtmegújítás terén. Alapja: ellenőrzött tisztaságú lelőhelyről származó gyógynövények, agyagok, humátok, melyek a természet önmegújulásának bizonyítékai.

A Nobutries Aktivátor magas szintű hatóanyagokat tartalmaz: aminosavak, mikro- és makroelemek, természetes antibiotikum, vitaminok, enzimek és nyomelemek alkotják. Szerves kötésben, a bőr számára kiválóan hasznosítható formában.

Ez egy speciális komplex, mely tökéletes szállító szerkezetként működik. Minden egyes molekulája mintegy 60 hatóanyag célzott beszállítására alkalmas. Így jutnak el fitohormonok, aminosavak, nyomelemek a sejtmagig. Ezzel egyidejűleg lebontja, megköti és elszállítja a zsírsejteket, az öregedést gyorsító és felhalmozott salakanyagokat kivezeti a szövetekből.

Összetett hatásmechanizmussal garantáljuk a szöveti megújulást, a cellulit problémák megoldását, a jobb keringést és a test fiatalítását.

Terápiáink során egyidejűleg zajlik a testben az anyagcsere, az immunfolyamatok tökéletesítése, a természetes ioncsere és az öregedési folyamatok lassítása.

Kirobbanó eredmények. Látványos megújulás.

minden korban

A NOBUTRIES© ásványterápiás kezelések alapanyagait a világ 5 különböző pontjáról származó tőzegek és agyagok alkotják, melyek egymás hatását felerősítve azonnali beépülésre alkalmas állapotban tartalmazzák a hatóanyagok, nyomelemek, fitohormonok és ásványi anyagok kivételes tárházát.
Liposzómás technológia
kirobbanó eredmények

Liposzómás technológia. Csúcsminőséggel ötvözve.

minősített natúr alapanyagok

A NOBUTRIES© Biolabor szakemberei felismerték, hogy a tőzegek és agyagok speciális koncentrációjából készített, meghatározott hőmérsékletű állapotban alkalmazott kezeléseivel a sejtekben és a sejtközi térben lerakódott salakanyagok és fehérjék eltávolíthatók a szervezetből, így kivételes eredményeket érhetünk el a kezelések során.
Liposzómás technológia

Kizárólag adalékanyag- és vegyszermentes, biológiai tisztaságú gyógynövényekkel, nyersanyagokkal dolgozunk

Alapanyagaink a Föld éltető erejeként emlegetett természetes Humic Acid és Fulvic Acid, közel 600 féle gyógynövény és 55 féle ásványi anyag. Összetevőink természetes intelligenciájú anyagok, melyek a kezelés során elvonják a toxikus, káros anyagokat és átengedik a test működéséhez szükséges, éltető nyomelemeket.

Anyagaink bio- és elektrokémiai hatásukkal vonzzák a szabadgyököket és kihajtják őket a testből az anyagcsere folyamatok során, ez különbözteti meg minden más módszertől, melyek kémiai hatásukkal beavatkoznak az anyagcsere folyamatba, és nem kívánt mellékhatásokat okoznak.