Prémium arckezelés ajándékutalvány

34.000 Ft

Professzionális arckezelés civilizációs ártalmaktól mentes luxus hatóanyagkomplex alkalmazásával. Kifejezetten ajánljuk 35 éves kor felett a ragyogó és egészséges bőrért, kristálytiszta összetevőinek köszönhetően érzékeny bőr esetén is. Az ajándékutalvány bármely NOBUTRIES arckezelésre érvényes, egy alkalomra vonatkozik és a NOBUTRIES Franchise szalonokban váltható be. Nézd meg arckezeléseinket >

Ha olyan személyt ajándékoznál meg, aki karitatív munkát végez, akkor féláron vásárolhatod meg az utalványt, mivel kiemelten fontosnak tartjuk támogatni azokat, akik értünk dolgoznak. Annyit kérünk, jelöld meg a megrendelés megjegyzés rovatában, kinek ajándékozod. Használd a KARITATIV50 kuponkódot.

nobutries

különleges innováció

A legnemesebb hatóanyagok és a tudomány ötvözete

Egyedülállóan kristálytiszta hatóanyag, amely 7 méter mélyről, civilizációs ártalmaktól mentes korból származik. A NOBUTRIES BioLabor szakemberei kifejlesztették azt a metódust, amellyel ez a luxus bőr azonos hatóanyagkomplex sejtszinten képes beépülni úgy, hogy nem bontja meg a bőr védőgátját és PH egyensúlyát.