Olyan termékeket állítunk elő, amelyek óvják, erősítik és szolgálják testünk működését

egységben a földünkkel

A legtisztább összetevőket használva kizárólag olyan tudományosan megalapozott alapelveket alkalmazunk, melyek megfelelnek a legmagasabb egészségügyi, bőrgyógyászati és biológiai elvárásoknak.

Somodari Zsuzsanna - NOBUTRIES megalapítója

Somodari Zsuzsanna

NOBUTRIES alapító, a módszer megalkotója

A történetünk

A Nobutries 2002-ben indult, ma már kalandosnak nevezhető úton.

Svédországi wellness kezelések fejlesztésével foglalkozó családi barátunk hívta fel a figyelmünket az európai gyógyhatású tőzegekre. Akkor én már évek óta felszívódási problémákkal éltem. Az ásványi anyag- és nyomelem pótlás bőrön keresztül egy teljesen új lehetőséget nyitott meg számomra.

A tökéletes fiatalító, gyógyító, tápláló és immunerősítő hatású anyagok példátlan eredményeket mutattak. Néhány úttörőnek számító kutató foglalkozott csupán a huminsav és fulvosav anyagokkal, de a hétköznapi ember számára elérhetetlen volt. Ezek a molekulák pont azokat a tulajdonságokat mutatták, ami számomra is hiányzott a mindennapokból.

Olvass bővebben a huminsav hatásairól


NOBUTRIES Mineral Therapy

Balneológiai kutató és fejlesztő laboratóriummal közös munka gyümölcseként született meg a NOBUTRIES Mineral Therapy. Ezzel elértük a célunkat: a legtisztább anyagokkal sejtszintig hatolva belülről szépülünk

Tisztában vagyunk a kozmetikai iparnak a környezetre gyakorolt hatásával. Kiemelten tudatosan figyelünk a fenntarthatóságra, a lebomló és újrahasznosítható csomagolásra. A gyártás során keletkezett melléktermékeket visszajuttatjuk a termőtalajba, körforgás megőrzése miatt.

A NOBUTRIES fejlesztéseivel nem kell kompromisszumot kötni szépség, egészség és környezetvédelem között. Bármelyik életkorban, akár felszívódási problémákkal, hiányállapotokkal élünk, akár az érzékeny bőrünk miatt vagyunk korlátozva, akkor is bátran használhatjuk.

Nobutries óvjuk a Földünket