egy csodálatos örökség eredménye

NOBUTRIES

Olyan termékeket állítunk elő, amelyek óvják, erősítik és szolgálják testünk működését. Kizárólag a legtisztább összetevőket használva.

nobutries

Történetünk…

1940-ben kezdődik méhész Nagypapámmal, aki speciális méhpempővel gyógyított. Egy természetes gyógymódok iránt nyitott urológus az általa ajánlott gyógynövényeket alkalmazta kiegészítő kezelésként a pácienseinél.
Nagypapa megmutatta a látható dolgok mögött a kincseket, hogyan tudok értéket növelni. Ez az örökség segített abban, hogy merre nyúljunk vissza a legtisztább összetevőkért.

nobutries

Kozmetikumaink lelke a NOBUTRIES Aktív Formula

Hatóanyaga több ezer éves múltra tekint vissza. Már az ókori civilizációk gyógyszerként használták, és élvezték fiatalító hatását. Ezt a tisztaságot megőrizve tárjuk fel és használjuk. A NOBUTRIES ezeket a hatásokat magasabb szintre emeli a kozmetikai felhasználással, mivel tudományosan bizonyított, hogy antibakteriális és antimikrobális tulajdonságokkal rendelkezik, és több mint 600 aktív vegyületet tartalmaz.
Kristálytiszta luxus hatóanyagkomplex bőrproblémák kezelésére, a bőr tisztítására, a teljes szervezet energiájának növelésére.

nobutries

Kivételes figyelem mellett feltárt és felhasznált hatóanyagok

A NOBUTRIES aktív formula hatóanyaga 7 méter mélyen, civilizációs ártalmaktól mentes korból származik. Feltáró helyét lelkiismeretesen őrizzük és gondozzuk, minden figyelmünkkel óvjuk. Minden összetevője szerves, teljesen természetes, nincsenek adalékanyagok, nincs utókezelés.
Szigorúan ellenőrzött – nem általános kozmetikai – gyártástechnológiával készítjük, bio mérnökök támogatásával és szigorú szabályrendszert követelő GMP minősítés mellett.
Minden egyes termékünk limitált, sorszámozott, nyomon követett.

Az érintetlen, tiszta értékeket hozzuk el Neked, hogy a tested megtapasztalja a legjobbat, amit csak kaphat. Ez a missziónk.

S. Zámbó Zsuzsanna

a NOBUTRIES alapítója

Somodari Zsuzsanna

különleges innováció

NOBUTRIES. A kozmetikumok királynője.

A NOBUTRIES abból a vízióból indult, hogy ezzel a természeti csodával visszaadhatunk a világnak egy tiszta értéket.
Technológiánk egyedülálló a világon, ahol a gyártás során keletkezett melléktermékek gyógyítják még a Földünket is.

Luxus termékek Szalon kezelések