Rólunk mondták

Kezeléseink eredményei

Büszkén vállaljuk az elért eredményeket. Az alábbiakban néhány kedves vendégünk véleményét, tapasztalatát összegyűjtöttük az arckezeléseinkről, testkezeléseinkről és rehabilitációs kezeléseinkről, valamint a már kapható, limitált szériás termékeinkről.
Rólunk mondták Rólunk mondták Rólunk mondták

Testkezelések


Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy testpakolásos kezelés után ennyire könnyűnek érzem majd magam. Miután lemosták rólam a pakolást, azonnal laposabb, feszesebb lett a hasam és vékonyabb a derekam. A föld felett repkedtem örömömben.Nehéz élethelyzetben voltam ami a lelkemen keresztül a testemen is megjelent. A lelki súlyok miatt 10 kg feljött. A testkezelés után látványosan csökkent a súlyom. Kisimultam, feltöltődtem a kezelés alatt, visszatért a nőiességem és az önbizalmam. Mivel ilyen látványos volt a testkezelés az arcápolókat is elkezdtem használni. A NOBUTRIES krémek látványosan csökkentették a ráncaimat is, és végre megkaptam a hidratált, telt, feszes érzést. Azóta nem vagyok hajlandó mást használni!


Arcápolás, limitált szériás termékek


Nem tartozom a problémás bőrű nők közé, az arcom ápolása soha nem okozott gondot. Az évek múlásával azonban vágytam egy olyan termékre, amely komplex kezelést biztosít bőröm számára. A NOBUTRIES arcápoló termékeket néhány éve ismertem meg és boldogan használom is őket. Nagyon szeretem az arctisztításhoz használt pakolást és azt a feszes, telt, üde érzést, amit a ledörzsölés után tapasztalok. Fantasztikusan pezsgővé, selymessé válik a bőröm a használat után! A bőrmegújító csomaggal valóban teljessé válik a napi arcápolásom. Olyan ez számomra, mintha egy teljes kozmetikai kezelésben részesülnék és mellette megvan az az érzés is, hogy tiszta, egészséges anyagokat juttatok a bőrömbe. Nagyon hálás vagyok ezekért a termékekért a gyártónak!Többféle ételallergiában szenvedek, ezért mindig nagyon meg kell gondolnom, hogy mit eszek. Ha véletlenül bakizok, az azonnal megjelenik az arcomon. Amióta rátaláltam a Nobutries-re nem kell ezektől az ekcémás kiütésektől tartanom, mert rövid időn belül szépen eltünteti. Csodásan puha és üde lesz a bőröm utána.Az arctisztító, nekem tökéletesen bevált! Rengeteget kerestem a piacon levő arctisztítók között mire rátaláltam. Nekem az meglepetésnek számított, hogy milyen hihetetlenül egyszerű a lemosása,a többi pakoláshoz képest. Hogy milyen használata után a végeredmény? Tényleg meglepő, hogy milyen feszes, üde és kisimult tőle az arcom! Ő az én kis titkos kincsem…JAmikor először használtam a tisztító pakolást azonnal le voltam döbbenve, milyen feszes lett az arcom, és amikor a kis könnyű nappali krémet felraktam teljesen beleszerettem! Én még ilyet soha nem tapasztaltam! Folyamatosan simogatom, tapogatom az arcom olyan bársonyos. Azóta több visszajelzést kaptam az arcomra!


Sport sérülések, rehabilitációs kezelések


Aktív időszakomban sok sportsérülést szenvedtem el az elmúlt években, emiatt többször is igénybe vettem a Nobutries sportrehabilitációs kezelését. Az első alkalom előtt kicsit izgultam, mondván, mi lesz, ha nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, azonban kétségem teljesen alaptalannak bizonyult. A következő sérüléseim után kaptam kezelést: zúzódások kézen és lábon, térdszalag komolyabb húzódása, kézközépcsont törés utáni műtétek, rotátorköpeny sérülése, bokaszalag szakadás utáni műtét. Adott sérülés súlyosságától függően egy, vagy több alkalmas kezelés következett; az ödémákat nagyon szépen sikerült részben, vagy teljesen eltüntetni, ezáltal javult a keringés, nőtt a mobilitás, gyorsult a regenerációs folyamat. Kiváló fájdalomcsillapító tulajdonságot is tapasztaltam, ami általánosságban jó hatással volt a felépülésemre, valamint az általános közérzetemre. Készséggel ajánlom mindazoknak, akiket hasonló típusú sérülés ért – akár friss szerzeményről van szó, akár hosszabb idő óta fennálló problémáról.Gyulladt csípőizületi problémával kerültem a Nobutries szalonba. Beszűkült a mozgásom, pedig fontos lenne a magas ívű rugásokhoz az izületek mozgástartományának maximális kihasználtsága. Rendszeres kezelés alatt az ödémát megszűntette, csökkent a gyulladás és a fájdalom is! Fél éves kihagyás után újból rendszeresen tudtam tréningezni, a mozgás tartományom jelentősen megnőtt. A problémás lábam annyit javult, hogy támaszkodó lábként is tudom használni. Korábban a tréningek után rendszeresen jelentkező izom görcsök is megszűntek!Több mint 20 éve sportolok, hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Az intenzív sport megviselte a térdemet és a vállszalagokat. Bekövetkezett egy kopásos folyamat, és már fájdalommal járt a mozgás. A kezelés második hetétől vissza tudtam térni mozogni, csak könnyen és fokozatosan, de megszűntek a fájdalmak. Azóta havonta még használom a kezelést. Úgy tapasztalom, hogy fenntartó kúra mellett megmarad a szalagok rugalmassága.


nobutries

Az érintetlen, tiszta értékeket hozzuk el Neked, hogy a tested megtapasztalja a legjobbat, amit csak kaphat. Ez a missziónk.

S. Zámbó Zsuzsanna

a NOBUTRIES alapítója

Tények és tévhitek az arctisztításról

Mielőtt bőrünk ápolásáról, tisztításáról döntünk, a hatóanyag kiválasztásához ismernünk kell a bőrünk működését. Fontos tudni, hogy a nem megfelelő arctisztítás bőrirritációt okozhat.

A természet csúcstechnológiái: a huminsav és a fulvosav

A huminsav tartalmú pakolásokat már az ókorban is alkalmazták a gyógyászatban. Megfigyeléseken alapult a felhasználása: a sebesült állat megmártózott az iszapban, s a sebei begyógyultak.

NOBUTRIES FORMULA

Prémium kozmetikumok és kezelések kristálytiszta hatóanyaggal