Energetizáló prémium testkezelés férfiaknak ajándékutalvány

34.000 Ft

Professzionális energetizáló és rehabilitációs testkezelés férfiaknak civilizációs ártalmaktól mentes luxus hatóanyagkomplex alkalmazásával. Kiemelkedő gyulladáscsökkentő, fájdalomcsökkentő, vérkeringés serkentő hatású. Személyre szabott kezeléssel az egész szervezetet energetizáljuk, miközben feltöltjük értékes ásványi anyagokkal. Az ajándékutalvány a NOBUTRIES energetizáló és rehabilitációs kezelésre érvényes, egy alkalomra vonatkozik és a NOBUTRIES győri és budapesti szalonjaiban váltható be.

Ha olyan személyt ajándékoznál meg, aki karitatív munkát végez, akkor féláron vásárolhatod meg az utalványt, mivel kiemelten fontosnak tartjuk támogatni azokat, akik értünk dolgoznak. Annyit kérünk, jelöld meg a megrendelés megjegyzés rovatában, kinek ajándékozod. Használd a KARITATIV50 kuponkódot.


Energetizáló és rehabilitációs kezelés

LEÍRÁS
Energetizál, miközben 60 féle ásványi anyagot juttatunk be a bőrön át, ami tökéletesen beépül. Kiemelkedő gyulladáscsökkentő, fájdalomcsökkentő, vérkeringés serkentő, antireumatikus, fertőtlenítő hatású kezelés.
Hematómákat, gyulladt visszereket, ínszalag szakadásokat és görcsös izomfájdalmakat is kezelünk eredményesen.

Sikeresen alkalmazható a nyaki gerinccsigolyák fájdalmánál, lumbágó, isiász artrózis, poliartritisz, csont deformációk valamint csont és ízületi elváltozások esetében is.

Időtartam: 120perc
EREDMÉNYEK
* az egész testet felfrissíti, feltölti, vitalizálja és a fáradtság nyomai eltűnnek
* ásványi anyag komplex épül be, a kezelés alatt teljesen megújul a szervezet, a test feltöltődik, miközben az izmok ellazulnak
* jelentősen csökken a sérülés esélye, mivel nő a szalagok rugalmassága és terhelhetősége
* törések, zúzódások, ínszalagszakadások, ödémák gyógyulási ideje harmadára csökken
* kezelésünk az ízületi kopásoknál pótolja a működéshez szükséges kenőanyagot
* fizikai igénybevétel esetén bekövetkező izomláznál kivonja a tejsavat a szervezetből, lúgosítja a szervezetet

ÁR: 34.000 Ft / alkalom (karitatív kuponnal féláron)