Prémium alakformáló kezelés ajándékutalvány

34.000 Ft

Professzionális alakformáló testkezelés civilizációs ártalmaktól mentes luxus hatóanyagkomplex alkalmazásával. Egyedülálló módszer, azonnali látványos eredménnyel. Személyre szabott kezeléssel az egész szervezetet energetizáljuk a feszesítéssel egyidejűleg. Az ajándékutalvány a NOBUTRIES alakformáló kezelésre érvényes, egy alkalomra vonatkozik és a NOBUTRIES győri és budapesti szalonjaiban váltható be.

Ha olyan személyt ajándékoznál meg, aki karitatív munkát végez, akkor féláron vásárolhatod meg az utalványt, mivel kiemelten fontosnak tartjuk támogatni azokat, akik értünk dolgoznak. Annyit kérünk, jelöld meg a megrendelés megjegyzés rovatában, kinek ajándékozod. Használd a KARITATIV50 kuponkódot.

nobutries

különleges innováció

A legnemesebb hatóanyagok és a tudomány ötvözete

Egyedülállóan kristálytiszta hatóanyag, amely 7 méter mélyről, civilizációs ártalmaktól mentes korból származik. A NOBUTRIES BioLabor szakemberei kifejlesztették azt a metódust, amellyel ez a luxus bőr azonos hatóanyagkomplex sejtszinten képes beépülni úgy, hogy nem bontja meg a bőr védőgátját és PH egyensúlyát.


Alakformáló kezelés

LEÍRÁS
Fenékemelés, comb-, has- és felkar feszesítés
Erőteljes feszesítő, ásványpótló és keringést serkentő hatást fejt ki. A bőr mélyebb rétegeit célozza, javítva annak szerkezetét, biomechanikai működését.
Kihasználva a tőzeg- és huminsav kivonatok oly mértékű felnyitó, salaktalanító hatását, amely a szövet mély rétegeiből kioldva és a bőrfelszínre juttatva szabadítja meg a testet a felgyülemlett, pangó és túlsúlyt okozó salakanyagoktól.

Időtartam: 120perc
EREDMÉNYEK
* egyenletes, feszesebb bőrfelszín
* tömörebbé válnak a petyhüdtségre hajlamos, kezelt területek
* csökken a bőrredők mélysége
* csökken a zsírréteg vastagsága
* szövetekben a keringést fokozza

ÁR: 34.000 Ft / alkalom (karitatív kuponnal féláron)

Nehéz élethelyzetben voltam ami a lelkemen keresztül a testemen is megjelent. A lelki súlyok miatt 10 kg feljött. A testkezelés után látványosan csökkent a súlyom. Kisimultam, feltöltődtem a kezelés alatt, visszatért a nőiességem és az önbizalmam. Mivel ilyen látványos volt a testkezelés az arcápolókat is elkezdtem használni. A NOBUTRIES krémek látványosan csökkentették a ráncaimat is, és végre megkaptam a hidratált, telt, feszes érzést. Azóta nem vagyok hajlandó mást használni!